maandag, januari 24, 2005

Anexeren, muur bouwen en praten over vrede?Hoe in godsnaam moet het conflict tussen Israël en Palestina ooit opgelost raken als men in de boosheid blijft volharden?
Zelfmoordterroristen blijven Israël bestoken en in het hart treffen, maar Israël blijft reacties uitlokken.

Zo zou het mogelijk zijn om gebieden waar de Palestijnen zijn weggetrokken te annexeren en bij Israël te voegen. Gewoon het idee al is waanzinnig, het is dan nog een wet ook!
Israël bouwt rustig zijn muur verder dwars doorheen Palestijns gebied en daardoor kunnen de Palestijnse boeren niet meer aan hun landerijen aangezien die nu aan de verkeerde kant van de muur liggen.
Dus concludeert de kliek van Sharon dat dit 'gebieden zijn die door de Palestijnen verlaten zijn' en eigent hij zich het recht om deze te annexeren. Nogmaals het recht van de sterkste dat zegeviert en dan nog onder het mom van een louche wetgeving.

Nodeloos te zeggen dat deze acties nu terug terreur zullen uitlokken. Dit kruitvat in het Midden Oosten moet dringend eens opgelost worden want het is gewoon één van de hoofdredenen van het bestaan vanextremisme aldaar.
Bondgenoot Amerika zou beter in plaats van telkens de kaart van Israël te trekken, zich ook eens over de grond van de zaak buigen.