maandag, februari 28, 2005

Erik Wymeersch
Dit weekend zat Erik Wymeersch bij Frank Raes in Sportweekend, en zoals we wat gewoon van hem zijn, kwam hij eens duchtig zijn gal spuwen. Over de vorm kan men oneens zijn, maar over de kern van de zaak heeft hij groot gelijk.
Hij heeft gelijk dat de vooropgestelde tijden onrealistisch zijn en meestal gebaseerd zijn op doping. Hij heeft gelijk als hij zegt dat het IOC geen voeling meer heeft met z'n atleten en hij heeft absoluut gelijk dat dergelijke houding van het IOC aanzet tot dopering.

Men zou veel beter eens alle wereldrecords en nationale records 'resetten' want een groot deel daarvan is totaal onmogelijk nog te evenaren, laat staan te verbreken omdat ze op onzuivere grond gerealiseerd zijn.
Erik zegt het dan misschien niet altijd met veel tact, hij trekt lustig aan de rotte kies van het IOC. Enkel alleen zal hij het nooit halen (en zal hij ook niet in aanmerking komen voor 'deliberatie'). Misschien komt er verandering in de zaak met de nieuwe topsportmanager.
Of zou een vrijwillige adviserende raad, met een afgevaardigde voor elke sporttak niet nog sterker functioneren? Op deze manier heb je tenminste veel know how in één keer, véél meer dan een topsportmanager kan bezitten.

2 Comments:

At 1:21 a.m., Anonymous Anoniem said...

wel een beetje een rottekst nu hij is opgepakt op verdenking van doping- gebruik en handel van die rotzooi

 
At 2:08 p.m., Anonymous Anoniem said...

Ik ga Erik Wymeersch gebruik van doping niet goed praten. Feit is wel dat E.W. gelijk heeft dat al te veel records niet op zuivere gronden gepresteerd werden en meteen levert hij het bewijs dat zelfs hij op 36 jaar MET doping erin slaagt beter dan ooit te presteren.
Hypocrisie rondom doping is echt te groot!

 

Een reactie posten

<< Home