maandag, maart 21, 2005

Quota allochtonen

Het centrum voor gelijke kansen ijvert ervoor om een quotaregel in te voeren bij de staat om zo verplicht allochtonen aan te werven.
Zo een voorstel strookt me enorm tegen de borst; niet omdat allochtonen niet zouden mogen werken, maar omdat het centrum van gelijke kansen hun eigen uitgangspositie tot in het absurde verloochend.
Discrimineren om discriminatie op te lossen zou volgens hen een goed idee zijn?

Weg met die quotazever (net zoals er nu 50% vrouwen op politieke lijsten moet staan). Op deze manier discrimineer je anderen die misschien bekwaam zijn voor de job, maar door de regel uit de boot vallen.

uitspraken als deze zijn enkel maar extra stemmen voor extreem rechts.

3 Comments:

At 11:14 p.m., Blogger Michael said...

Quattro!!!! Hebde gij nen blog???

I.v.m. de vraag of Moslims echte democraten kunnen zijn: zonder reformatie kunnen ze dat duidelijk niet. Het schrijnendste voorbeeld is Turkije, dat volop aan het terugvallen is in het Islamisme. De wereldbekende auteur Amir Taheri, Iraniƫr, stelt het eveneens met zoveel woorden. "Echte" Moslims geloven dat de Koran het woord van Allah is en NIET VERANDERD kan worden. Door mensen gemaakte wetten zullen ALTIJD ondergeschikt zijn aan de Koran-geboden. Het is natuurlijk makkelijk om Filip De Man te clessificeren als een xenofoob, met een erudiete persoonlijkheid als Taheri ligt dat al moeilijker.

Hier is nog een leuk linkske: ik vraag me af of je de "guts" hebt tot aan het eind te scrollen. Het is nogal deprimerend:

http://thereligionofpeace.com/

 
At 11:16 p.m., Blogger Michael said...

En salukes. Sorry voor de off-topic. Groeten aan uw vrouwke van een reactionaire zak, gelukkig getrouwd met 1 kind.

 
At 1:07 p.m., Anonymous Anoniem said...

't is al een eindje geleden dat ik nog iets heb kunnen posten, in't snowboarden wat ongelukkig op mijn arm gekwakt en alzo een beetje gehandicapt.

De groenten aan de vrouw worden overgemaakt.

'k zal vanavond eens die site bekijken, ben benieuwd...

greetz
04

 

Een reactie posten

<< Home